banner
Leverandør af mors opskrifter siden 2008

Jordbærtrifli


Kommentarer 2 anmeldelser
Type(r):
Dessert
Land:
Dansk
Ingredienser:
400 g. friske Jordbær
100 g. Sukker
150 g. Makroner
6 spsk. Portvin
5 dl. Yoghurt med jordbær
5 dl. Piskefløde 38%
Jordbærtrifli

Opskrift:
Jordbærene skæres i skiver og Sukker drysses henover. Gem nogle jordbær til pynt.

Makronerne knuses og kommes i dessertglas (evt. en skål) så de dækker bunden. Portvinen hældes henover.
Jordbærene fordeles henover makronerne.

Yoghurt og sukker røres sammen. Fløden piskes stiv og vendes i yoghurten.
Hæld cremen henover jordbærene.

Pynt med flødeskum og jordbær.

Skal stå ca. 3 timer i køleskab før servering.

(Hvis man ikke er til portvin kan man benytte appelsinjuice i stedet)

Andre retter med..

Bær
Mælkeprodukter
Spiritus
Alle opskrifter, artikler, billeder og grafik tilhører Morsopskrift.dk og er beskyttet af ophavsretten, jf. lov om ophavsret. Læs mere