banner
Leverandør af mors opskrifter siden 2008

Indonesisk kylling


Kommentarer Ingen anmeldelser
Personer: 4
Type(r):
Hovedret
Land:
Andet
Ingredienser:
600 g. kyllingefileter
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
3 bananer
3-4 dl. piskefløde (evt. kun 2½ dl)
1 fed knust hvidløg
2 tsk. karry
1 spsk. sambal oelek (chilipasta)
1 dl. mangochutney (stærk/mild)
Salt


Opskrift:
Kyllingekødet steges og skæres i mindre stykker. Bananerne skæres i skiver og peberfrugter skæres i passende strimler. Kylling, peberfrugt og banan blandes sammen og lægges i et smurt ildfast fad.

Fløden piskes til let skum. Vend karry, hvidløg og mangochutney i flødeskummet. Chutneyen kan evt. blendes let først, så de store stykker forsvinder. Smag til med sambal oelek og lidt salt. Fordel flødeskummet over indholdet i fadet.

Retten stilles midt i ovnen i ca. 20 min. ved 225º C til alt er gennemvarmt (evt. lidt længere ved lavere temperatur hvis kyllingen har været på køl først).

Serveres med løse ris og evt. grøn salat.
Alle opskrifter, artikler, billeder og grafik tilhører Morsopskrift.dk og er beskyttet af ophavsretten, jf. lov om ophavsret. Læs mere