banner
Leverandør af mors opskrifter siden 2008

Mexicansk kyllingelasagne


Kommentarer Ingen anmeldelser
Personer: 4
Type(r):
Buffet, Hovedret
Land:
Mexicansk
Ingredienser:
500 g. kylling i strimler
450 g. frosen spinat
200 g. revet ost
¼ l. piskefløde
1 ds hakkede tomater
1 løg
3 spsk. ketchup
3 tsk. karry
1 tsk. spidskommen
1 tsk. paprika
½ tsk. chili
Lasagneplader
Oregano
Hvidløg
Salt
Peber


Opskrift:
Kødet steges i olie og karry, og gemmes til lasagnen.

Hakket løg og hvidløg brunes i olie i en gryde. Tomater, fløde, krydderi, ketchup, salt, peber og oregano tilsættes. Det hele koges til en sovs. Det må gerne være en stærk sovs idet spinaten suger en del smag fra sovsen.

Spinaten tøs op i en gryde under svag varme.

Lasagneplader lægges i ildfast fad (ca. 20 x 25 cm). Derefter kylling, sovs, spinat, lasagneplader, kylling, sovs etc.
Slut af med ost. Der kan evt. også lægges ost imellem lagene.

Lasagnen sættes midt i ovnen i 35-40 min. ved ca. 200º C.

Serveres med en let salat.
Alle opskrifter, artikler, billeder og grafik tilhører Morsopskrift.dk og er beskyttet af ophavsretten, jf. lov om ophavsret. Læs mere