banner
Leverandør af mors opskrifter siden 2008

Hønsesalat med krydderurter og bacon


Kommentarer Ingen anmeldelser
Personer: 8
Type(r):
Forret, Frokost, Pålæg, Smørrebrød
Land:
Dansk
Ingredienser:
450 g. kyllingefilet
50 g. bacon i strimler
2 forårsløg
2,5 dl creme fraiche 18%
2 dl mayonnaise
1 økologisk lime
1 håndfuld frisk basilikum
Salt
Peber

Kan serveres som forret på groft mørkt brød, men er også god til frokosten.

Opskrift:
Kog kyllingefileterne i lidt saltet vand i 20 min. og lad dem derefter køle af (Kontroller at de er gennem kogte).
Creme fraiche og mayonnaise røres sammen i en stor skål, og smages til med fintrevet limeskal, salt og peber.
Den kolde kylling skæres i små fine stykker og vendes i dressingen. Basilikumblade og hakkede forårsløg kommes i til sidst.
Pynt skålen med fine stykker stegt bacon.

Alle opskrifter, artikler, billeder og grafik tilhører Morsopskrift.dk og er beskyttet af ophavsretten, jf. lov om ophavsret. Læs mere