banner
Leverandør af mors opskrifter siden 2008

Svampesuppe med bacon


Kommentarer Ingen anmeldelser
Personer: 4
Type(r):
Forret, Suppe
Land:
Dansk
Ingredienser:
500g lyse svampe (champignon, pighat og/eller lyse østershatte)
30g smør
1 l kyllingefond
¾ dl piskefløde
2 fed finthakket hvidløg
1 dl finthakket persille
1½ dl tør hvidvin
Saften fra ½ citron
Salt og peber
4 skiver sprød bacon


Opskrift:
Rens svampene og hak dem groft. Steg dem i gryde m. smør, hvidløg og persille i ca. 8 min, til svampene ikke afgiver mere væde, tilsæt vin og lad den koge næsten helt væk.

Tilsæt citronsaft og fond og bring i kog. Småkog under låg i ca. 20 min. Blend suppen.

Kom suppen tilbage i gryden og jævn med fløde, hvorefter den ikke skal koge. Der kan evt. bruges mere fløde end i opskriften. Suppen bliver kun bedre af det, men selvfølgelig også federe.

Smag til m. salt og peber og pynt m. bacon og frisk persille

Andre retter med..

Krydderurter
Svampe
Svinekød
Alle opskrifter, artikler, billeder og grafik tilhører Morsopskrift.dk og er beskyttet af ophavsretten, jf. lov om ophavsret. Læs mere