banner
Leverandør af mors opskrifter siden 2008

Lukkede fastelavnsboller med fyld


Kommentarer 2 anmeldelser
Personer: 12
Type(r):
Bagværk, Kager
Land:
Dansk
Ingredienser:
275 g. mel
75 g margarine
25 g. gær
25 g. sukker
1¼ dl. lunken mælk
1 æg

+ borgmestermasse og kagecreme
(Se links)

Opskrift:
Opløs gæren i mælken, og rør sukker og æg i.
Mel og margarine tilsættes og dejen røres lind - må ikke røres for meget, da dejen kan blive for blød.
Lad dejen hæve i 15 min., og rul den derefter ud i et stykke på 30x40 cm. Skær den nu i stykker på 10x10 cm.
Fyldet (borgmestermasse og kogt creme) lægges på midten og de fire hjørner bøjes mod midten, så spidserne ligger over hinanden - dette gentages endnu engang. Vend lukningen nedad og tryk bollerne lidt flade.
Bollerne stryges med æg og efterhæver i ca. 30 min.
Bag dem ved 200 gr. i 12-15 min. Efter afkøling pyntes bollerne med kakaoglasur.

Man kan vælge at lave et hul i bollerne og sprøjte flødeskum i, men det er luksus versionen!

Andre retter med..

Chokolade
Mel
Mælkeprodukter
Sukker
Æg
Du kan give opskriften mellem 1 og 6 stjerner:


(Vises ikke på siden)



Brugernes anmeldelser:
Af Adrian 12 feb. 2012 14:46
hvordan kan det blive til 12 hvis dejen er på 30 x 20 cm og stykker på 10 x 10 cm
Af Administrator 12 feb. 2012 16:44
@Andrian
Det har du ret i. Ingredienserne passer til 12 stk, så jeg har rettet det til 30x40 cm. Tak for tilbagemeldingen :-)
/Jakob
Alle opskrifter, artikler, billeder og grafik tilhører Morsopskrift.dk og er beskyttet af ophavsretten, jf. lov om ophavsret. Læs mere