banner
Leverandør af mors opskrifter siden 2008

Flødekartofler med bacon


Kommentarer 1 anmeldelse
Personer: 2
Type(r):
Buffet, Tilbehør
Land:
Dansk
Ingredienser:
600 g kartofler
1 løg
3 hvidløg
1 dl mornay sauce
1 dl mælk
125 g. bacontern
1 tsk. peber


Opskrift:
Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver.
Løgene hakkes i fine stykker.
Bland løg og kartofler sammen i et ovnfast fad.

Bland mornay sauce, presset hvidløg, knust peber og mælk i en skål og fordel indholdet over kartofler og løg.
Afslut med at fordele bacontern henover fadet.

Retten skal have 45 min. i ovnen ved 200°, lidt længere hvis det er et højt fad.

Andre retter med..

Mælkeprodukter
Rodfrugt
Svinekød
Du kan give opskriften mellem 1 og 6 stjerner:


(Vises ikke på siden)



Brugernes anmeldelser:
Af Poul Frank Iversen Kalsen 14 feb. 2015 17:01 6 stjerner 6 stjerner 6 stjerner 6 stjerner 6 stjerner 6 stjerner
Dette er dog de bedste flødekartofler jeg nogensinde har fået i mit liv. De svulmede rundt i min mund, jeg kom til at spise 2 kg, så godt smagte de. Vi havde en kæmpe oksemørbrad ved siden af, som slet ikke blev rørt, fordi flødekartoflerne var så gode.

HINT
Den er bedst uden kartofler, og med massere af fløde i stedet for.
Alle opskrifter, artikler, billeder og grafik tilhører Morsopskrift.dk og er beskyttet af ophavsretten, jf. lov om ophavsret. Læs mere