banner
Leverandør af mors opskrifter siden 2008

Chokolademousse


Kommentarer Ingen anmeldelser
Personer: 2
Type(r):
Dessert
Land:
Fransk
Ingredienser:
150 g. mørk chokolade
3 pasteuriserede æggeblommer
¼ l piskefløde
Evt. 1 tsk. cognac

Opskrift:
Halvdelen af chokoladen smeltes i et vandbad og køles derefter lidt ned - så det ikke er for varmt, men heller ikke fast.
Kom de piskede æggeblommer i chokoladen.
Piskefløden piskes til skum og vendes i moussen.
Moussen sættes i køleskab i mindst en time.
Pyntes med flødeskum og chokoladeflager.

Andre retter med..

Chokolade
Mælkeprodukter
Spiritus
Du kan give opskriften mellem 1 og 6 stjerner:


(Vises ikke på siden)



Brugernes anmeldelser:
Alle opskrifter, artikler, billeder og grafik tilhører Morsopskrift.dk og er beskyttet af ophavsretten, jf. lov om ophavsret. Læs mere