banner
Leverandør af mors opskrifter siden 2008

Cuisse de Canard (Andelår)


Kommentarer Ingen anmeldelser
Personer: 2
Type(r):
Forret, Hovedret
Land:
Fransk
Ingredienser:
2 stk. andelår
250 g. selleri
200 g. æble
50 g. valnødder
½ salathoved
1 ½ dl creme fraiche
1 spsk. Sukker
Citron saft
Olie
Salt
Peber


Opskrift:
Andelårene lægges på en varm pande med olie og steges i ca. 12 min. De vendes jævnligt under stegningen.
Æbler og selleri skrælles og skæres i tynde strimler, og vendes derefter i citronsaft for at de ikke skal blive brune.
Valnødderne hakkes.
Rør creme fraiche op med sukker, valnødder, æbler og selleri.
Smag til med salt og peber.
Skyl salaten og riv bladene groft.

Anretning:
Læg salaten på tallerkenen med lidt creme fraiche blanding og andelåret ved siden af.
Du kan give opskriften mellem 1 og 6 stjerner:


(Vises ikke på siden)



Brugernes anmeldelser:
Alle opskrifter, artikler, billeder og grafik tilhører Morsopskrift.dk og er beskyttet af ophavsretten, jf. lov om ophavsret. Læs mere