banner
Leverandør af mors opskrifter siden 2008

Karrysuppe med kylling og ris


Kommentarer Ingen anmeldelser
Personer: 2
Type(r):
Forret, Hovedret
Land:
Kinesisk
Ingredienser:
300 g. kyllingefilet i strimler
2 løg
1 l. hønsebouillon
2 spsk. hvedemel
1 dl. færdigkogt ris
1/2 citron
1/2 tsk. gurkemeje
1/2 tsk. koriander
1 fed hvidløg
2 tsk. karry
Salt
Peber


Opskrift:
Steg kyllingekødet i olie sammen med lidt karry.
Hak løg og hvidløg fint, og svits det med på panden til løgene er blanke.
Tilsæt resten af krydderierne og stryg hvedemelet i, evt. med en lille sigte.
Kom boullionen i og lad suppen koge i ca. 7-8 min.
Tilsæt den færdigkogte ris og saften fra citronen.
Smag til med salt og peber.

Andre retter med..

Citrusfrugt
Krydderurter
Kylling
Du kan give opskriften mellem 1 og 6 stjerner:


(Vises ikke på siden)



Brugernes anmeldelser:
Alle opskrifter, artikler, billeder og grafik tilhører Morsopskrift.dk og er beskyttet af ophavsretten, jf. lov om ophavsret. Læs mere