banner
Leverandør af mors opskrifter siden 2008

Porretærte


Kommentarer Ingen anmeldelser
Personer: 4
Type(r):
Buffet, Hovedret
Land:
Ukendt
Ingredienser:
10-12 porrer (ca. 1 kg.)
500 g. champignons
250 g. skinke i tern
3 spsk mel
¾ l. mælk
Margarine til stegning
Salt
Peber

(Find opskrift på tærtedej her på siden eller køb færdig)


Opskrift:
Damp de rensede og ituskårne porrer i vand i 4-5 min.
Hæld vandet fra og lad porrerne afdryppe godt.
Skær de rensede champignoner igennem og svits dem på panden i margarine.
Pisk mælk, æg og mel sammen, tilsæt salt og peber.
Fordel porer, champignoner og evt. skinke på de halvt gennembagte bunde.
Hæld halvdelen af æggeblandingen i og sæt formene i ovnen på risten.
Hæld forsigtig resten af æggeblandingen i.
Dæk kanten af tærten med alufolie, så den ikke bliver for mørk.
Bages ved 200° i 25 min. til fyldet er gennembagt.

Server med salat.

Andre retter med..

Grøntsager
Mel
Svampe
Svinekød
Alle opskrifter, artikler, billeder og grafik tilhører Morsopskrift.dk og er beskyttet af ophavsretten, jf. lov om ophavsret. Læs mere