banner
Leverandør af mors opskrifter siden 2008

Indisk gryde


Kommentarer Ingen anmeldelser
Personer: 4
Type(r):
Hovedret
Land:
Indisk
Ingredienser:
600 g. skært svinekød i tern
3 stk porrer
1 stk løg
1 stk lime
½ spsk. karry
½ tsk. spidskommen
½ stk. grøntsags bouillonterning
Chili

Server med ris og salat.

Opskrift:
Løgget skæres i kvarte og porrerne i ringe.
Steg kødet gyldent i olie, og tilsæt derefter løg og porrer.
Efter ca. 5 min tilsættes krydderier og vand til det dækker kød og grønt.

Lad retten koge i ca. 25 min. Jævn eventuelt med lidt maizena.

Andre retter med..

Grøntsager
Krydderurter
Svinekød
Du kan give opskriften mellem 1 og 6 stjerner:


(Vises ikke på siden)



Brugernes anmeldelser:
Alle opskrifter, artikler, billeder og grafik tilhører Morsopskrift.dk og er beskyttet af ophavsretten, jf. lov om ophavsret. Læs mere