banner
Leverandør af mors opskrifter siden 2008

Risengrød


Kommentarer Ingen anmeldelser
Personer: 4
Type(r):
Dessert, Grød
Land:
Dansk
Ingredienser:
190 g grødris
4 dl vand
7,5 dl sødmælk

Tilbehør: Smør, sukker og kanel.


Opskrift:
Vand og grødris koges op i en tykbundet gryde.
Når det har kogt i 5 min. tilsættes mælken, og gryden bringes i kog igen.
Skru ned til svag varme og rør ofte, indtil risene er udkogte (ca. 45 min).
Alternativt kan man pakke gryden godt ind i en dyne og lade den stå ca. 1½ min. - på den måde kan man ikke brænde grøden på!

Andre retter med..

Gryn / korn
Mælkeprodukter
Sukker
Du kan give opskriften mellem 1 og 6 stjerner:


(Vises ikke på siden)



Brugernes anmeldelser:
Alle opskrifter, artikler, billeder og grafik tilhører Morsopskrift.dk og er beskyttet af ophavsretten, jf. lov om ophavsret. Læs mere