banner
Leverandør af mors opskrifter siden 2008

Kyllingefileter i fad med bacon og grøntsager


Kommentarer 1 anmeldelse
Personer: 4
Type(r):
Hovedret
Land:
Dansk
Ingredienser:
600 g. kyllingebrystfileter
150 g. bacontern
2 løg
2 peberfrugt
2 ds. hakkede tomater
3 dl. hønsebouillon
2 tsk. karry
1 tsk. chili
2 fed hvidløg
salt
peber

Serveres med ris eller bulgur.

Opskrift:
Kyllingefileterne skæres ud i 3 mindre stykker.
Karryen brændes af i olie på panden, kylligestykkerne tilsættes og brunes let. Derefter fordeles stykkerne i et ildfast fad.
Baconternene steges på panden i 2-3 min. og fordeles over kyllingestykkerne.

Løg, squash og peberfrugter skæres i tern.
Løg og knust hvidløg svitses i en gryde og derefter tilsættes resten af grøntsagerne som svitses lidt med.
De hakkede tomater og bouillonen tilsættes og det hele varmes op.
Blandingen får lidt chili og smages til med salt og peber, inden den hældes ud over kyllingekødet.

Fadet sættes i ovnen ved 200° i 30 min.

Andre retter med..

Grøntsager
Kylling
Svinekød
Du kan give opskriften mellem 1 og 6 stjerner:


(Vises ikke på siden)



Brugernes anmeldelser:
Af Sa 03 okt. 2013 11:23
Kylling i fag
Alle opskrifter, artikler, billeder og grafik tilhører Morsopskrift.dk og er beskyttet af ophavsretten, jf. lov om ophavsret. Læs mere