banner
Leverandør af mors opskrifter siden 2008

Persillesovs


Kommentarer Ingen anmeldelser
Personer: 4
Type(r):
Sauce, Tilbehør
Land:
Dansk
Ingredienser:
½ bundt persille
4 spsk. mel
5 dl. mælk
30 g. smør

Evt. sovsejævning/maizena.

Opskrift:
Grundsovs:
Smelt smøret i en gryde og tilsæt melet lidt efter lidt under omrøring.
Kom halvdelen af mælken i under kraftig omrøring - når det er rørt ud tilsættes resten af mælken.

Skyl og hak persillen, og tilsæt den til sovsen. Kog sovsen op.
Hvis sovsen er for tyk kan man benytte en sovsejævning.

Andre retter med..

Krydderurter
Mælkeprodukter
Du kan give opskriften mellem 1 og 6 stjerner:


(Vises ikke på siden)



Brugernes anmeldelser:
Alle opskrifter, artikler, billeder og grafik tilhører Morsopskrift.dk og er beskyttet af ophavsretten, jf. lov om ophavsret. Læs mere